luni, 31 august 2009

Buuun. Cu chiu cu vai am urcat si emisiunea asta. Adica cea cu numarul 8. Urmeaza si celelalte, dar din pacate suntem limitati la 500mb upload pe saptamana. Numai ca romanul, inventiv ca intotdeauna si-a facut 2-3 conturi...de pe care tot uploadeaza. Serverele nefiind insa prin tara, viteza de upload e mica, asa ca o sa dureze ceva timp. Una peste alta pregatim o noua editie...a 10-a (editia cu numarul 9 s-a filmat la premierea de la "CUPA VERII") si nu prea stim incotro sa o luam. As inclina spre Blasova (mi-e dor de balta aia) dar...e prea departe ...ar mai fi o optiune...Lacul 2 Bunget Bratesti...voi ce ziceti? Ce balti recomandati? (va rog fara Tancabesti, MV2, Sarulesti, etc). Astept propunerile voastre...

Untitled from bodykits on Vimeo.




Emisiunea 8, concursul "CUPA VERII - CHIROIU 4 GREEN LAKE"

duminică, 30 august 2009

Ei bine, astazi am fost din nou pe Chiroiu 4. Nu ca as avea ceva cu balta respectiva, dar a trebuit sa mergem sa filmam premierea de la concursul "CUPA VERII". Imaginile intra saptamana viitoare, dar una peste alta, asta seara incarcam emisiunea realizata joi 27 august si difuzata astazi 29 august, emisiune realizata alaturi de george alexandru, iulian petre si valer rusu.





Am descoperit aceasta modalitate de a posta emisiunile pe net de curand, si am inceput ca neoamenii. Adica aici aveti penultima emisiune realizata, emisiunea cu numarul 7, filmata pe balta Chiroiu 4 Green Lake din judetul Ialomita. Multumesc pe aceasta cale lui George Alexandru pentru sprijinul acordat, dar si prietenului meu Fane, cel care a gasit aceasta solutie tehnica. Vizionare placuta!

miercuri, 26 august 2009

Ce de timp a trecut de la ultima postare. Ce sa facem, timpul e destul de scurt si niciodata nu imi ajunge ziua:). Ei bine, s-a schimbat modificarea:) adica emisiunea nu mai e sambata ci duminica de la 10.00 cu reluare martea de la 18.40. Asta pentru cei care vor sa vada ce mai e pe baltile din zona.