sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Sa vorbim despre magazine de pescuit

Azi am plecat pe Chiroiu, dupa stiuca. Bun. Nimic neobisnuit. La 6.30 eram in masina, gata de plecare. Stiam ca mai am de cumparat cateva twistere, linguri, etc, asta pentru ca data trecuta am lasat destule naluci in balta. Din motive de agatatura, dar si din cauza unor jiguri foarte foarte foarte proaste pe care le-am cumparat de la magazinul "La nea Traian" din Ploiesti. Si cum ziceam, pornesc spre primul magazin. Cel pe care tocmai l-am mentionat mai sus. Deschis, ca intotdeauna. Dar surpriza...3,5...4...5 lei un twister nenorocit. Ceea ce mi s-a parut enorm de mult. Extra mega fenomenal de mult avand in vedere ca era vorba de un twister no name, made in Europa (nu continentul, ci Centura Bucurestiului). Bun...zic..nu merita un twister banii astia..luam linguri. Alta surpriza. A mai urata si ordinara lingura, la care eu daca as fi peste nu m-as uita nici cu partea dorso-ventrala, era undeva pe la 20 ron. Poate sunt eu carcotas si nu sunt la curent cu preturile nalucilor, dar mi s-a parut exagerat. Am renuntat sa cumpar (nu din calicie, dar pur si simplu nu vreau sa dau o gramada de bani pe un produs de cea mai joasa calitate) si am plecat spre alt magazin. Care magazin? Pai..sunt cateva. Cel de pe Str Elena Doamna...inchis (deja se facuse 7 si ceva). In piata la 9 Mai, la Mega Fishing Line...inchis...in spate la Hotel Prahova...atat la Gipo cat si la Fir Intins...lacate cat pumnul. Stau si ma intreb daca sa mai plec sau nu pe balta. Plin de nervi si destul de sictirit ca totusi, intr-o zi in care lumea se presupune ca mai iese pe o balta magazinele se deschid ba la 8, ba la 9, ajung in zona Obor. Stiam ca e un magazin pe acolo (La Boieru` parca), dar nu l-am gasit, asa ca m-am indreptat spre Oborul Ploiestean, unde deja aglomeratia era in toi. Chiar in dreptul primei intrari...articole de pescuit. Un mosulica simpatic ma intreaba ce vreau, ii spun, si culmea..mai lasa si la pret. Cu alte cuvinte, am luat aceleasi twistere ca cele din magazin (de 3,5 -4 - 5 lei) cu 1,5 lei, linguri Europa 4 buc cu 40 de lei, strune cu 1 leu bucata si asa mai departe. Deci se poate sa gasesti si la preturi mici. Acum stiu ca o sa ziceti...si saracu` asta, cumpara din Obor si cumpara toate chinezariile. Pai daca la ora aia nu am gasit altceva...de unde sa cumperi? Simplu: CUMPARATI ON-LINE!! Apropo de on-line, ia bagati un ochi pe urmatoarele link-uri, asta ca sa va faceti o idee de preturi si pe la altii, ca de preturile (extraordinar de mari) din Romania, ne-am cam saturat.
http://cgi.ebay.de/Grosses-Angelzubehoerset-Komplett-im-Angelkoffer-NEU_W0QQitemZ150392577617QQcmdZViewItemQQptZDE_Sport_Angelsport_Angelsets?hash=item2304189e51

http://cgi.ebay.de/Raubfisch-Zubehoer-Box-Posen-Set-Schnur-Knicklichter_W0QQitemZ250535800894QQcmdZViewItemQQptZDE_Sport_Angelsport_Angelsets?hash=item3a5518f03e

http://cgi.ebay.de/Angelzubehoer-Set-Komplettes-Zubehoer-fuer-Angler-NEU_W0QQitemZ320454835546QQcmdZViewItemQQptZDE_Sport_Angelsport_Angelsets?hash=item4a9c98bd5a

http://cgi.ebay.de/Grosses-Angelzubehoerset-Komplett-im-Angelkoffer-NEU_W0QQitemZ150392577752QQcmdZViewItemQQptZDE_Sport_Angelsport_Angelsets?hash=item2304189ed8

iar lista poate continua. Nu trebuie decat sa faceti un cont Paypal pentru a plati (www.paypal.com) - folositi cu incredere, este foarte bun si foarte sigur si sa aveti idee de un pic de shopping on-line. De exemplu sa nu cumparati de la vanzatori cu rating mai mic de 98%, sa intrebati inainte de toate daca vanzatorul (magazin sau persoana fizica) trimit colete si in Romania...si daca ati avea idee de un pic de germana ar fi perfect.

luni, 23 noiembrie 2009

Emisiunea de final de sezon

Iata si ultima emisiune din acest sezon, emisiune care a fost difuzata duminica 22 noiembrie. Urmatoarea emisiune, cu un nou pachet grafic si poate noi sponsori pe data de 5 decembrie. Duminica viitoare, o selectie cu diverse momente din timpul filmarilor.

vineri, 20 noiembrie 2009

Final de prim sezon - Un nou inceput

Suntem la finalul primului sezon de "Pescar in Romania". Un sezon in care ne-am plimbat de ici colo pe baltile patriei pentru a realiza aceasta emisiune. Un sezon care ne-a adus si satisfactii, dar si dezamagiri. Un sezon in care am intalnit oameni cu bun simt, care pun pasiune in ceea ce fac, oameni cu care va fi intotdeauna o placere sa colaboram. Multumesc pe aceasta cale lui Bogdan Caba de la lacul 2, lui George Alexandru, Iulian Petre, Valer Rusu de la Chiroiu 4, lui Dan Marinita, lui Valentin Oprisanescu, lui Dan Matei de la Drillmania si tuturor celor care ne-au ajutat si care nu imi mai vin in minte la aceasta ora (01.59). Am intalnit si oameni de cea mai joasa speta, patroni de balti, administratori si alte persoane dubioase, pe care nu vreau sa ii amintesc aici. Dar, cu toate piedicile, am reusit sa razbatem. Noi, adica echipa care realizam aceasta emisiune. Subsemnatul, Gabi Enache si sotia care de mult nu mai comenteaza cand e vorba sa filmeze noaptea pe frig sau ploaie pe cine stie ce balta uitata de lume, dar si cei care m-au mai ajutat ocazional tinand de o camera (atunci cand nu aveam cameraman) sau cu orice altceva. Nu o sa uit aici nici compania MIM TEAM care ne-a dotat cu echipamentul de crap (apropo dom` P..., poate cu sculele astea am voie sa pescuiesc pe baltile matale - desi acolo nu mai calc la pescuit, poate doar la filmari) si nici Drillmania, care m-a ajutat din plin. Poate ca o sa credeti ca ati scapat de mine:) . NU. Pentru ca finalul unui sezon nu inseamna si finalul emisiunii. O sa fie o mica pauza, de o saptamana, dupa care revenim in forta, cu 3 luni (speram noi sa fie doar 3) de pescuit la rapitor, la copca, de prezentari de nada si momeli, monturi, etc. Cu alte cuvinte revenim cu un nou pachet grafic, cu un nou sponsor si cu la fel de mult pescuit ca pana acum. Noutatea absoluta este ca incepand din data de 1 decembrie o sa ne vedem si in alte judete, nu numai in Prahova. Deocamdata incepem cu Sibiul, acolo unde am reusit sa stabilim o colaborare cu EVENIMENT TV SIBIU, speram ca in curand sa reusim acelasi lucru si in judetele Dambovita, Buzau, Vrancea, Bacau. Asadar...un nou sezon de "Pescar in Romania" se pregateste. Sunt Gabi Enache si va multumesc!

marți, 17 noiembrie 2009

Am mai adaugat un sondaj

Un nou sondaj a fost pus pe blog, si asta pentru ca foarte multa lume mi-a sugerat sa nu opresc difuzarea acestei emisiuni pe durata iernii, pentru ca acum tot omul sta in casa si se uita la tv. Dupa cum se anunta vremea in urmatoarele zile (adica 20 Celsius si soare) numai la tv nu sta omul. De aceea am nevoie de parerea voastra. Sa o opresc sau sa nu o opresc si sa continui pana cand vremea (si fondurile) imi permit? Astept si chiar va rog sa votati in sondajul din partea superioara a paginii. Va multumesc.

S-a inchis sezonul de crap



Asta s-a sarbatorit in week-end-ul care tocmai s-a incheiat, pe Chiroiu 4. Ne-am strans cu totii acolo, pescari si nu numai, oameni care am calcat pe balta si care am facut o pasiune pentru pescuitul pe Chiroiu. Si ne-am dedat la povesti (unii si la sedinte) in jurul focului si al unui ceaun cu bors de peste (traiesti nea` Catalin ca bun fuse) pentru ca intre timp sa mai si pescuim. Si chiar daca eu nu m-am omorat cu pescuitul la crap de data asta cum au facut altii (Mari, Trofin, Teddy, George) am spalat onoarea cu cateva stiuci de toata frumusetea. Bineinteles ca am lasat si vreo 10 twistere, 4 lingurite si 2 woblere in balta, dar...eu am o vorba: Pasiunea cere sacrificii. Mai jos aveti o frumusete de stiuca luata la twister alb, ultimul pe care il aveam. Imagini de la aceasta intrunire pescareasca in emisiunea de duminica. Si apropo, am dat drumul si la emisiunea auto, o puteti gasi pe http://speedlimitvptv.blogspot.com/. Chiar asta seara uploadez prima emisiune.

luni, 16 noiembrie 2009

La stiuci pe Chiroiu 4 alaturi de Valentin Oprisanescu

Se cam apropie primul sezon al acestei emisiuni. Crapul s-a bagat la culcusul de iarna, doar pe ici pe colo cate un mustacios mai scoate capul, asa ca a venit timpul...stiucii. De aceea, pe final de sezon m-am gandit sa va ofer si o emisiune de pescuit la rapitor, facuta alaturi de unul din cei mai cunoscuti pescari de rapitor din tara, omul care a reusit sa scoata un pastrav de peste 8 kg. Urmariti asadar penultima emisiune din Pescar in Romania alaturi de Valentin Oprisanescu.


marți, 10 noiembrie 2009

A venit timpul si pentru ultima emisiune dedicata concursului "Cupa Lacul 2", emisiune in care veti urmari imagini de la cantarul de seara din penultima zi de concurs, dar si festivitatea de premiere. Vizionare placuta!

miercuri, 4 noiembrie 2009

LUCRAM - NU VA SPERIATI

Daca vi se pare ceva in neregula cu blog-ul, mai precis cu partea din dreapta, ei bine incercam sa legam niste parteneriate cu site-urile de specialitate din Romania, si mai lucram la scripturi. Si cum cunostintele mele de HTML sunt nule, o iau pe pipaite. Asa ca va rog sa nu va speriati si sa acceptati scuzele noastre.

ANUNT IMPORTANT PENTRU .....EMISIUNE!

CAUTAM PARTENERI! SPONSORI! OAMENI care sa ne ajute sa ducem acest proiect mai departe. Colaborarea cu MIM TEAM se apropie de final...de aceea lansez aici o invitatie pentru toti cei care vor sa ne sustina, sa ne si sa se promoveze, care sa dea o mana de ajutor la dezvoltarea acestei emisiuni. Nu mai e mult si inchidem sezonul (mai sunt cateva saptamani) iar in iarna avem timp sa gandim si mai bine la ce avem de facut. Dar pana inchidem sezonul, vi se pregateste o noua emisiune, de aceasta data cu un cantar si festivitatea de premiere de la concursul "Cupa Lacul 2", plus vreo 2 sau 3 emisiuni de rapitori (bineinteles daca gasim sprijin).

duminică, 1 noiembrie 2009